Las chicas son de ciencias CSIC4Girls

El IDAEA-CSIC y el IQAC-CSIC organizan este taller dentro del proyecto CSIC4Girls, financiado por la FECYT. A través de dos talleres sobre química y energía subterránea, se pretende fomentar las vocaciones científicas y tecnológicas entre las niñas entre 6 y 12 años.
Actividad online, previo registro.
Idioma del evento: castellano.

L’apassionant història de les dones darrere dels grans descobriments de la ciència

Com a celebració del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, tres investigadores realitzaran aquesta xerrada per a l'alumnat de primària. L'objectiu és visibilitzar a les dones científiques al llarg de la història i ensenyar el treball d'una científica en el dia a dia.
Idioma de l'esdeveniment: català

Dones en campanyes oceanogràfiques i polars, i projecte ANTOM

Com a celebració del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, dues investigadores realitzaran aquesta xerrada per a l'alumnat de 4º ESO i 1º Batxillerat. L'objectiu és explicar el paper de les dones en les campanyes oceanogràfiques.
Idioma de l'esdeveniment: Català

PhD thesis defence by Pere Colomer Vidal

The PhD researcher Pere Colomer Vidal a will defend his thesis on perfluoroalkyl contaminants in the environment.
Language of the event: English

Anticovid Technologies Day – Las deep tech frente al virus

La directora del IDAEA Teresa Moreno participará en esta jornada, organizada por el cluster Secpho, en una mesa redonda sobre la adopción de tecnologías anti-covid en diferentes sectores de la economía.
Idioma del evento: Castellano

”COVID-19 i contaminació de l’aire i viceversa”

L'investigador Xavier Querol participa en aquesta conferència online organitzada pel Col·legi d'Economistes de Catalunya amb una xerrada sobre els aspectes físics i ambientals de la relació entre Covid-19 i pol·lució de l'aire.
Idioma de l'esdeveniment: Català

Close Menu