Loading Events

L’exposició “Científiques Catalanes 2.0” a l’IDAEA

September 1 - October 13

L’exposició “Científiques catalanes 2.0”, nascuda al 2020 pretén donar una major visibilitat al paper estratègic de les dones científiques del nostre territori, que es preocupen per comunicar la ciència a fi de contribuir a crear i divulgar rols i models femenins, especialment en els àmbits de les ciències i les enginyeries. És de vital importància conèixer les dones de ciència per ajudar a superar els estereotips de gènere en les disciplines STEAM. Així, l’objectiu de l’exposició és posar de manifest el paper fonamental de la dona en l’avanç de la ciència en la societat, tot destacant algunes científiques del nostre entorn més proper, el territori català.

L’exposició, que inclou 24 científiques rellevants que treballen a Catalunya, estarà al Centre d’Investigació i Desenvolupament (CID-CSIC), al que pertanyen l’IQAC-CSIC i l’IDAEA-CSIC, de l’1 de setembre al 28 d’octubre, en el passadís d’exposicions.

Aquest projecte ha estat coordinat pel Grup de Perspectiva de Gènere de l’ACCC i que compta amb més de 20 integrants, totes professionals de la comunicació, la divulgació i el periodisme, així com la recerca científica. Va començar l’11 de febrer de 2020, Dia de la Dona i la Nena en la Ciència.

Dossier de presentació

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Start:
September 1
End:
October 13
Close Menu