Loading Events

Canvi climàtic, canvi global i salut global

April 12 @ 6:00 pm - 7:00 pm

L’investigador Joan Grimalt participa en el CicleEnergies renovables: Oportunitats i dificultats, organitzat per la Residència d’Investigadors amb aquesta xerrada sobre canvi climàtic, canvi global i salut global.

En aquesta conferència es descriurà com l’evolució humana ha anat lligada a un ús massiu d’energia tant en les formes ordenades com les desordenades. També es mostrarà com l’ús d’aquesta energia ha anat modificant aspectes importants del planeta terra i la importància de preservar els ecosistemes com a millor estratègia de la supervivència i benestar de l’espècia humana. En aquest context es descriurà com s’ha generat la pandèmia actual per SARS-CoV-2. Es presentaran diverses solucions pràctiques en els usos d’energia que no generin augments dels gasos d’efecte hivernacle que són aplicables en dates properes.

Les avantatges i problemes d’aquestes solucions es descriuran en detall en les diverses conferències incloses en aquest cicle: “Energies renovables: oportunitats i dificultats”.

Més informació en aquest enllaç.

 

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
April 12
Time:
6:00 pm - 7:00 pm
Event Category:
Close Menu